Artikkelbilde

Dugnadstid

To ganger i året samles mange av medlemmene til dugnad på Misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det er mange ting som skal ettersees, vaskes og vedlikeholdes både på eiendommen generelt, og utvendig og innvending på bygget.

Vårdugnaden er ekstra grundig med spyling og feiing av utearealene, og blant annet vasking og boning av gulvet i møtesalen.

Ingebjørg Nandrup

Både i forbindelse med byggeperioden og senere med vedlikehold er det meste arbeidet gjort på dugnad.  Det er flott å se innsatsen og omsorgen for at Misjonshuset skal være et mest mulig tjenlig bygg.

Så hadde vi besøk fra Oslo i helga. Det var en glede å få møte både Ingebjørg Nandrup, som er ansatt på Fjellhaug Internasjonale Høgskole hadde med seg sin mann Henrik og studentene Eline Austebø og Karsten Tollheim.

Det var fine samlinger hele helga, og spesielt foredraget på lørdagskvelden var interessant og tankevekkende. Folk flest tenker ikke over situasjonen i landet vårt ang religion og tro.  Det ble også tid til samtale rundt småbord om spørsmål knyttet til temaet.  Et av spørsmålene gikk på våre utfordringer på Misjonshuset i et slikt «åndelig landskap».

Vi er nå inne i uke 16, og virksomheten denne uka blir slik:

  • På onsdag den 18. april blir det bønnesamling på KVH på Norheim kl.19.30.
  • På torsdag den 19. april har turgruppa utflukt i Djupadalen med oppstart fra stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.30.
  • På søndag ønskes du velkommen til møte på Misjonshuset kl.11.00 med Kåre Eidsvåg som taler.

(Illustrasjonsbildet: Noen av dugnadsgjengen samlet til lunsj.)