Artikkelbilde

Fin møtehelg, og spennende ny uke

Når vi går inn i ny uke har vi både noe å se tilbake på, og noe å se frem imot.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Vi har nå hatt den første møtehelga dette vårhalvåret med besøk av Arne Helge Teigen, lærer ved Fjellhaug internasjonale Høgskole.

Teigen delte tanker ut fra Guds ord med temaene «Guds gave» første kveld, og «Guds trøst» på søndagen.  På en enkel måte fikk han løftet frem Guds gave til oss i Jesus, og hvordan vi kan være til hjelp for hverandre både i våre livssituasjoner.

Fra KVH-kvelden i 2017.

På lørdag kveld holdt Teigen et interessant foredrag med temaet «Kamp for forsoningslæren».  Her gav han oss innblikk i strømninger som vil ta Jesus som vår syndebærer bort fra oss.  Det var tankevekkende å få møte disse tankene.  Teigen hadde et klart budskap til tilhøreren om frimodighet til å leve i, og formidle Bibelens budskap om Jesus som offerlammet for våre synder.

Sola Gratia deltok med sang på fredagskvelden mens Bjørn Steinar og Rolf deltok med sang på siste møtet.

Så gleder vi oss til en ny KVH kveld på torsdag 22 mars kl.18.00. Her er det elevene ved skolen som står for mye av programmet.  De skal blant annet presentere misjonsprosjektet som skolen støtter.  Denne gangen har de med seg ungdommer fra Tabernaklet som skal delta med sang.  Vi oppfordrer alle til å støtte opp om samlingen.

I tillegg til dette har vi følgende opplegg knyttet til vår forsamling:

  • På onsdag blir det bønnesamling på KVH på Norheim kl.19.30.
  • På torsdag kl.10.30 har turgruppa utflukt med start fra Stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.30.
  • På søndag, palmesøndag, inviteres du til møte på Misjonshuset kl.11.00.  Misjonær Jorunn Sørbø forkynner Guds ord.