Artikkelbilde

Livets vann

Tekstene for kommende søndag handler om Jesus som livets vann.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Jesus bruker mange bilder på seg selv som Guds sønn og verdens frelser.  Livets vann er et av dem.

Når han bruker slike bilder, så er det fordi han tar utgangspunkt i dagligdagse behov som folk skjønner, når han skal aktualisere behovet for frelse og nåde.

Alle mennesker trenger vann.  Den som er tørst finner veien til en vannkilde og drikker seg utørst.  Men, når det gjelder vår åndelige situasjon handler ikke vi mennesker like logisk.  Alle har vi et behov for å høre Gud til, og her i landet vet mange om veien de bør gå for å få det som kan lindre tørsten.  Likevel velges andre alternativer enn å gå til Jesus.  Resultatet blir ofte kortsiktige løsninger hvor det bare må fylles på mer og mer.

Gjennom virksomheten på Misjonshuset ønsker vi å være en formidler av kilden med det ekte, levende vann.  Jesus står i sentrum i vårt arbeid.  Forkynnelsen både skaper behov, og den formidler kildens vann.

Om du leser dette som sjelden har vært innom Misjonshuset, så er du hjertelig velkommen. Her skal du få sette deg ned å lytte til Guds ord, og du vil møte mennesker som ønsker kontakt med deg.

Vi er nå inne i uke 3 i 2018, og virksomheten denne uka blir slik:

  • På onsdag er det felles temasamling med Betania i Haugesund.  Samlingen blir på Misjonshuset kl.19.00 og tidligere misjonær i NMS og prost Norodd Stavenjord blir med som taler.  Han har temaet: «Misjon i Efeserbrevet»
  • På søndag ønskes du velkommen til møte kl.11.00.  Taler her blir forsamlingsleder Georg Mork, som taler over dagens prekentekst fra Johannes 4.